VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
FAST LAVPRIS
HEST
HUND
JULEPRODUKTER 2017
RESTEKASSE
RYTTER
SALG
TILBUD
NYHETSBREV
Din e-post

Velg handling

Hva er 5 pluss to?


TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

Shop123 nettbutikk løsning
nettbutikk fra Shop123

Kentucky Tendon Grip
Kentucky Tendon Grip

Beskyttelse mot skader som kommer av belegg som gnager. Gir ekstra beskyttelse for sener. Ideell ising for skadeforebyggelse og behandling.
Farge KentuckyOrdinær pris NOK 419
Tilbud NOK 399
Produktbeskrivelse
Thomas Tuytens, MD og eier av Kentucky Horsewear, snakker om hvorfor dette raskt blir merkets bestselger.

Som en aktiv feltrittsrytter har jeg vært borti en del beinskader, og selv om beinbeskyttere beskytter beina under trening og konkurranse, fant jeg ut at det var andre medisinske problemer som satt hestene mine ut av spill: Problemer med f.eks. hevelser, gnaging, sår, fluebitt osv. var like frustrerende, og jeg følte at forebygging kunne gjøres lettere enn masete bandasjering og nedkjøling.

Det er gjennom min egen erfaring og forskning, og tett samarbeid med profesjonelle veterinærer og topp ryttere i alle disipliner, at Kentucky Senebandasjer ble til. Dette smarte elastiske stoffet kan skjæres ned og tilpasses alle hesters bein og kan hjelpe hesteeiere på en rekke måter:

Forebygging: Hovne ben kan være forårsaket av fluebitt, skrammer, kutt og riper, mugg og kan vises selv etter klipping. For mindre hendelser, heles de ofte raskt og lett, men med senebandasjer kan du positivt bidra til å forebygge disse problemene ved å beskytte beina under trening, ved å bruke den under hestens belegg som ent ekstra hudlag. Brukt under hestens belegg tjener den også til å støtte sener og leddbånd under anstrengende trening og rask mosjon.

Ising: Hvis dine hester får en skade som krever ising, kommer dette produktet også til sin rett. Ddu kan sette inn kjøleelementer direkte på det berørte området på beinet, uten fare for isskader eller å måtte rote med isbelegg, som kan være både dyrt og skli ned etterhvert som de tiner. Medisinsk forskning viser at hvis du bruker is på en skade innen 48 timer, kan isen bidra til å redusere hevelser og lekkende blodkar, og dermed bidra til å redusere betennelser og bidra til å redusere nivået av skade på mykt vev og derfor vinne tid. Disse infrarøde bildene viser senene og leddene til en hest etter trening, og du kan se fra de fargerike røde områder, hvordan disse delene virkelig er blitt varm. Ising etter trening bidrar til å redusere denne varmen og med senebandasjer kan du bruke is til alle deler av bienet inkludert vanskelige områder som knær og haser. Topp internasjonale feltrittrytter Karin Donckers iser hennes hester før feltritt ved hjelp av vår senebandasjer. Så bare fjerner hun isen og setter på våre Kentucky beskyttere klar til å konkurrere. Etterpå er senebandasjene igjen en enkel og rask løsning for å få kald terapi raskt og effektivt til de områder som krever oppmerksomhet.

Annet: Senebandasjen har også vist seg å være spesielt nyttig når du legger omslag på føttene, og for showhester er de effektive i å hjelpe til å holde sokkene hvite før konkurranser.

· Fungerer som et ekstra hudlag som beskytter og støtter

· Effektivt mot gnaging, bakterier, sopp og skitt

· Multifunksjon, med eller uten is

· Lett, trygg, og lett å bruke

· Vaskbar, og kan brukes om igjen

· 5 meter lang
DIN HANDLEVOGN
Ingen varer
VÅRE PRODUSENTER
Absorbine
Ariat
Back2Back
Bates
Biofarmab
Borstiq Farm
Bucas
Carr & Day & Martin
Casco
Charles Owen
Cheval
Dublin
Dyón
Eagle Whips
Effol / Effax
Eldonor
Emin
Equality Line
Equiline
Equipage
Eskadron
Euro-Lite
FreeJump
GPA
H. Sprenger
Hansbo
Happy Mouth
Harcour
Heimer
Heritage
Hestur
Horse Guard
Hrimnir
Hubertus
HV Polo
Jacson
Kalle K
Kentucky
Kieffer
Kingsland
Komperdell
Lamicell
Leovet
Likit
Lister
Matador
MediLamb
Montar
Mountain Horse
Optimum
Passier
Pessoa
Petrie
Picador
Pikeur
Prestige
Racesafe
Royal Steel
Ryttersport
Santa Cruz
Snögg
Stübben
Three Horses
Trust
Uvex
Veredus
WeatherBeeta
Wintec
Zandona
VÅRE BESTSELGERE
Wintec/Bates Utskiftbart Bomjern
Lister Star klippemaskin
Dyòn WC Gummitøyle
Animalintex Robinson
Charles Owen Wellington Classic Ridehjelm
Dyon WC Hodelag Kombinert Neserem
Absorbine ShowSheen
Basic ridebukse med helskinn
Cella, stevnejakke. Harcour.
Ergo hodelag.
Nettbutikken er levert av Shop123